dit boek wil ik al 20 jaar lezen.
toen ik vroeger op school zat , hing er een poster in het lokaal nederlands met een afbeelding van dit boek erop. hele lesuren tuurde ik in gedachten naar die poster en wilde het boek graag lezen. Ik heb het nooit geleend van de bieb destijds.


Nu jaren later kwam ik het tegen in de bieb en ik had het gevoel van dit moet ik alsnog lezen.ik ken bijna elk detail van de omslag omdat ik er zo vaak naar gestaard heb tijdens lesuren.

Ik heb het in 3 uur tijd uitgelezen. Het is een heftig verhaal ...een uit een dozijn en het is naar mijn mening niet erg origineel geschreven. het heeft een voorspelbaar verloop en niet heel veel diepgang. maar goed het is dan ook maar 180 bladzijde lang. desondanks drie sterren omdat dit een onderwerp is wat vandaag de dag nog steeds aandacht verdiend. Helaas zijn dit wel verhalen die vaak voorkomen toen al en nu nog steeds. Ik denk dat de schrijfster dat hiermee duidelijk heeft willen maken. In de tijd dat dit geschreven is waren er ook nog niet heel veel boeken over dit onderwerp dus het is goed dat hier aandacht voor gevraagd is , alleen is mijn persoonlijke mening dat het verhaal wat meer spanning diepgang en details had mogen bevatten.

het is nu een beetje voorspelbaar..meisje heeft het moeilijk jongen komt haar helpen , leraar komt in actie en dat is het.

Reacties op: Dit boek wil ik al 20 jaar lezen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 22,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 22,95
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit luisterboek voor  €13,55 bij

bestellen