Advertentie
    Janneke Bouwman Hebban Recensent

De derde stem is het uitstekende vervolg op Springvloed. Opnieuw komen Tom Stilton en Olivia Rönning in aanraking met geweld, met moord. Is hun relatie aan het eind van het eerste boek bekoeld omdat Olivia vond dat Tom niet eerlijk tegen haar was geweest, komen de twee elkaar in dit boek weer nader. Twee verhaallijnen - de moord op een douaneambtenaar en de moord op een Marseillaanse porno-actrice - lopen ragfijn in elkaar over tot een moordcomplot van jewelste.
Met dit boek bevestigen Cilla & Rolf Börjlind dat ze een geweldig goed schrijversduo zijn die kans zien hele mooie, ingenieus in elkaar zittende thrillers te maken. De karakters zijn levensecht, zowel in hun afschuwelijke daden als in hun onderlinge verhoudingen. Net als bij de Frieda Klein-reeks van Nicci French krijgt de lezer uitgebreid de gelegenheid om de hoofdpersonages beter te leren kennen. Hun goede kanten, maar ook hun minder fijne karaktertrekken komen aan bod en geven zo body en geloofwaardigheid aan het verhaal.

Het luisterboek werd prachtig voorgelezen door Hymke de Vries. Wat een aangename stem en ze weet de sfeer perfect neer te zetten. Compliment.

Reacties op: Nog beter dan Springvloed

841
De derde stem - Cilla & Rolf Börjlind
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 9,99
E-book prijsvergelijker