Advertentie

Wat verrassend… Jeroen van Koningsbrugge, zo bekend van televisie, heeft met zijn vrouw Marie-Claire Witlox een boek geschreven: Elvis & Jones.
Elvis en Jones, zijn broer en zus. Ze wonen in een oud huis in het centrum van Amsterdam. Op een dag vinden ze op zolder een oud doosje. Nieuwsgierig maken ze het open en vinden een brief van Hannah. Zij heeft op de dag van haar verhuizing een speurtocht gemaakt voor de nieuwe bewoners. Dit zijn Elvis en Jones dus! Enthousiast besluiten ze de aanwijzingen uit de brief op te volgen. Het blijkt niet altijd makkelijk te zijn en soms is het heel spannend. Stapje voor stapje ontdekken Elvis en Jones meer en uiteindelijk leidt hun pad naar een oude misdaad. Gaan zij die oplossen?
Wat een geweldig leuk verhaal. Het verhaal is verdeeld in korte hoofdstukken en de tekst is niet moeilijk, wat heel fijn leest. Het zit vol spanning en is zo herkenbaar. Wie heeft vroeger niet zelf een speurtocht in elkaar gezet? En nu nog… kinderen vinden het nog steeds leuk om zelf schatkaarten te tekenen en speurtochten uit te zetten, liefst voor hun ouders en vriendjes!
Verspreid in het verhaal staan kleine zwart-wit illustraties, die net even een detail van het verhaal weergeven.
Elvis & Jones, een leuk boek voor 8-10 jarigen.
Maak een speurtocht voor je zoon/dochter en laat hen op zoek gaan naar deze schat!

Reacties op: Elvis & Jones

7
Elvis & Jones - Jeroen van Koningsbrugge Marie-Claire Witlox
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99 Bestel het e-book € 9,99
E-book prijsvergelijker