Een heel bijzonder verhaal, een angstaanjagend verhaal, maar ook een heel ontroerend verhaal over twee zusjes. Vianne en Isabelle. Vianne is rustig, doordacht en denkt tijdens de tweede wereldoorlog voornamelijk aan de veiligheid van haar dochter Sophie. Ze probeert zo goed en zo kwaad als dat kan te overleven. Isabelle is meer de rebel en gaat in het Franse verzet, maar beide zusjes proberen zo goed en zo kwaad als dat gaat te overleven.
Met dit gegeven stap je een geweldig ontroerend verhaal in. Wat je gelijk meezuigt en zich gaat nestelen in je hoofd. Prachtig geschreven, spannend maar ook heel veel verdriet komt aan de oppervlakte drijven. Een verhaal wat je niet meer loslaat. Soms lees je met tranen in je ogen en ook wordt je overvallen door boosheid. Hoe heeft dit kunnen gebeuren. Maar bovenal ben je diep in je hart trots op de vrouwen die mee hebben geholpen met gevaar voor eigen leven.
Tot aan de laatste pagina blijft het boeien, leef je mee, zie je het voor je ogen allemaal gebeuren. De cover is ook al zo bijzonder. Twee zusjes op een hek, maar als je dan het boek openslaat ben je enorm verrast door de binnenkant van de cover.
Een pareltje, wat je na de laatste bladzijde even moet laten rusten zodat alle emoties een plekje kunnen vinden in je hoofd.

Reacties op: heel ontroerend

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 12,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 12,50
bestellen
bestellen
bestellen
Boeken.combestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bijBestel dit luisterboek voor  €14,99 bij

bestellen