Advertentie

Een verhaal waar verschillende verhaallijnen in zijn verwerkt. Een huurling Yeager, wiens zoontje een dodelijke ziekte heeft en mag deel nemen aan een geheime missie in Afrika dat hem veel geld oplevert. Maar ook Kento een student uit Japan speelt een grote rol in dit verhaal, hij krijgt namelijk na de dood van zijn vader de opdracht om een medicijn tegen longsclerose op de markt te brengen. Dat moet binnen een maand gebeuren. Dan is er nog een team wat jacht maakt op Kento en wil voorkomen dat het medicijn waar hij zo hard aan werkt op de markt komt.
Alles bij elkaar gemixt wordt het een verhaal waarin de spanning goed wordt opgevoerd, achtervolgingen worden als een filmscenario beschreven en ook de harde gevechten die plaatsvinden, worden erg beeldend neergezet. Als er dan ook nog wat dieper wordt ingegaan op het klaarstomen van kindsoldaten dan moet je soms wel een sterke maag hebben.
Een goede thriller, verpakt in een goede schrijfstijl, met een interessant complot, waarin in de schrijver goed laat zien tot welke daden de mensheid in staat is. En dat alles voor macht en geld.
Toch is het jammer dat op de flaptekst al veel wordt weggegeven van het verhaal, als dat nu wat beknopter was geweest, werd je fantasie nog meer geprikkeld. Het eerste wat je doet is toch de flaptekst lezen als je een boek oppakt. Daar had misschien net iets minder gekund. Als je fan bent van Wilbur Smith of Tom Clancy dan is dit boek een must, want de schrijver doet niks onder voor deze schrijvers en heeft een sterk debuut neergezet.

Reacties op: meer voor mannen

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders