Advertentie

Vroeger heb ik regelmatig fantasy-boeken gelezen, maar de afgelopen jaren niet meer. Dus toen ik de kans kreeg om mee te doen met buzzen over De Klauw van Adrian Stone, was ik ook blij verrast. Ik had nog niet eerder een boek van deze schrijver gelezen, maar daar zal na dit boek toch verandering in gaan komen.
Je valt gelijk in het verhaal, over Marit en haar broertje Auric, die in de stad Oftenooi op het eiland Semaris wonen. Hun eiland is een overdeel van een eilandenarchipel, waarbij het eiland Aimerey bewoond wordt door de magiërs, magyckers genoemd. Hun wereld geeft een originele kijk op draken en de magyckers. Draken zijn gemuteerd tot trekdieren en magyckers worden betaald voor het uitvoeren van een spreuk. Ook bijzonder is dat deze magyckers een spreuk slechts eenmaal kunnen uitspreken, daarna vergeten ze deze weer.
Als er een spreuk wordt herhaald door Auric, moet hij samen met Marit vluchten. Omdat Eamon getuige is van Aurics gave, vlucht hij met hen mee.
Verder in het verhaal leer je meer over de achtergrond van de personages en de verschillende eilanden in de archipel. Het verhaal leest makkelijk, je blijft benieuwd wat er gaat gebeuren. Ik ben dan ook zeer benieuwd hoe het verder gaat in deel 2! Hopelijk hoeven we daar niet al te lang op te wachten.

Reacties op: Herintroductie in de fantasy-wereld geslaagd!

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Libris voor 9,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99 Bestel het ebook bij Blz. voor 9,99
bestellen
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €12,99 bij

bestellen