Het zal je maar gebeuren. Heb je eindelijk je biologische ouders achterhaald, blijkt dat je moeder niets van je wil weten en je vader een voortvluchtige seriemoordenaar is.
Het overkomt Sara Gallagher, net op het moment dat ze haar leven voor elkaar heeft.

Hoe ongeloofwaardig dit ook klinkt, Chevy Stevens weet het zo te brengen dat het er als zoete koek in gaat. Elk hoofdstuk is een therapiesessie die Sara heeft bij haar psychiater. Dat ze die psychiater hard nodig heeft, wordt naarmate de hoofdstukken (sessies) vorderen steeds duidelijker.
Sara’s vader achterhaalt namelijk ook wie zíj is, waar ze woont en zelfs dat ze een verloofde en een zesjarig dochtertje heeft. Hij belt Sara continu en zet haar zo klem, dat ze niets anders kan doen dan het contact aangaan.
In samenwerking met de politie probeert Sara haar vader, de Campingkiller, te stoppen. Tegelijkertijd merkt ze dat ze nieuwsgierig naar hem is, ze blijkt veel met hem gemeen te hebben. Waar ligt het omslagpunt tussen afkeer en sympathie?
Onwetend is een thriller die je vast houd en je
hem ten kostte van je nachtrust uit wil lezen..
niet in de laatste plaats om te weten of degene die je verdenkt ook echt de dader is..En daar komt nog een verrassing om de hoek kijken.
Met 416 bladzijdes heeft dit boek er niet één teveel!!
Ik kijk alweer uit naar haar volgende boek..


Reacties op:

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bij