Wat een heerlijk vlot geschreven boek!
Vanaf de eerste alinea wil je alleen maar verder lezen. Melinda Monroe, noem haar Mel, verpleeg- en verloskundige komt in haar koekblik aanrijden op het platteland van Californië. Ze zal daar de oude knarse dorpsarts gaan assisteren.
Helaas zit hij daar in eerste instantie niet op te wachten. En Doc moet al helemaal niets hebben van een snob uit Los Angeles dat er als een poppetje uitziet. Jack, de spil van het dorp en eigenaar van de enige bar in de wijde omtrek kijkt er anders naar. Hij is op slag verliefd.
Mel is LA ontvlucht om opnieuw te kunnen beginnen na het overlijden van haar man. Zij zit niet te wachten op een man die geïnteresseerd is. Ook valt het leven op het platteland haar in eerste instantie verschrikkelijk tegen! Wat een drama in Virgin River. Niets is wat ze had gedacht. Het is niet romantisch, alles behalve dat!
Iedere dag laat ze iedereen weten dat ze niet lang blijft, ze moet weg uit dit gat. Totdat ze vrienden gaat maken, spannende en leuke dingen meemaakt en ze Jack toe begint toe te laten in haar leven.
Misschien in Virgin River dan toch dat idyllische dorp waar ze van droomde?

Reacties op: Voor de fans van de tv-serie Dokter Hart, maar dan beter

Bestel dit ebook vanaf  €6,99 bijBestel dit luisterboek voor  €6,99 bij

bestellen