Advertentie

Dit boek is echt een aanrader, zo mooi.
Het gaat over Cecilia die in Parijs woont en er een studie volgt. Dan is er nog Claudio die in New York woont en bij een uitgeverij werkt. Dit zijn de hoofdpersonen en we leren ze allebei goed kennen.
Cecilia heeft een relatie met haar buurman Tom en Claudio met Ruth maar die relatie gaat niet zo soepel.
Doordat Tom ziekelijk is vertrekt hij voor een lange tijd naar het buitenland. In die tijd is er een vriendin van Cecilia jarig en dat is tevens een vriendin van Claudio.
Op die verjaardag ontmoeten Cecilia en Claudio elkaar en er ontstaat meteen een aantrekkingskracht. Ze krijgen dan ook een heftige relatie.
Met de kerstdagen komt Claudio vanuit New York naar Parijs om bij Cecilia te zijn. Daarna gaat Cecilia met de voorjaarsvakantie naar Claudio in New York. Maar daar leert ze Claudio op een hele andere manier kennen en vertrekt na een paar dagen dan ook halsoverkop weer terug naar Parijs.
Ze hebben het er allebei moeilijk mee maar pakken dan toch hun eigen leven weer op wat niet altijd op rolletjes verloopt.
Wat weet Guadalupe de levens in een mooie verhaallijn te vertellen, het is zo uit het gewone leven gegrepen.
Er komen ook dramatische momenten door omstandigheden voor in het boek maar het gaat ook over liefde dat die toch mooi kan zijn.

Reacties op: Meeslepend

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 18,95
Bestel het boek bij Blz. vanaf 18,95
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €8,39 bij