Advertentie

Londen, 2019. Het leven is Maxim Trevelyan goed afgegaan. Dankzij zijn looks, goede connecties en geld heeft hij nooit hoeven werken en slaapt hij zelden alleen. Maar zijn leven staat op zijn kop wanneer zijn familie wordt getroffen door een tragedie en hij de adellijke titel, het vermogen en de landgoederen van zijn familie erft – inclusief alle bijkomende verantwoordelijkheden. Maxim is hier niet op voorbereid en worstelt met zijn nieuwe rol.
Uiteindelijk blijkt zijn grootste uitdaging de lustgevoelens die hij koestert voor een raadselachtige jonge vrouw die onlangs in Engeland is aangekomen en niet veel meer bezit dan een ingewikkeld en gevaarlijk verleden. Gesloten, beeldschoon en muzikaal getalenteerd; Maxims hunkering naar deze verleidelijke, mysterieuze vrouw groeit uit tot een passie die hij niet herkent en niet durft te benoemen.
Wie is Alessia Demachi eigenlijk? Kan Maxim haar beschermen tegen het kwaad dat haar bedreigt? En wat als zij erachter komt dat hij geheimen voor haar verborgen houdt?

Ook de vijftig tinten grijs serie van haar gelezen. Daar vond ik niet zo veel aan. Toch nieuwsgierig naar wat ze met dit verhaal gedaan heeft. Dit was toch vele malen beter en was niet alleen maar van de ene naar de andere slaapkamer scène. Het verhaal erom heen was boeiend genoeg om betere karakters neer te zetten. Op het einde was het toch ook best een beetje spannend ook al zag ik die wel aankomen. Beslist niet verkeerd.

Reacties op: Beter dan vijftig tinten grijs.

79
De Mister - E.L. James
Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Bestel dit boek bij Libris.nl Bestel het boek vanaf € 16,99
E-book prijsvergelijker