(Recensie komt oorspronkelijk hiervandaan: https://nlboekenrecensies.wordpress.com/the-elite-kiera-cass/)

The Elite – Kiera Cass

The Selection began with thirty-five girls.
Now with the group narrowed down to the six Elite, the competition to win Prince Maxon’s heart is fiercer than ever—and America is still struggling to decide where her heart truly lies. Is it with Maxon, who could make her life a fairy tale? Or with her first love, Aspen?

America is desperate for more time. But the rest of the Elite know exactly what they want—and America’s chance to choose is about to slip away.In deel twee van de Selectie series lees je weer vanuit America. Ze is nu samen met zes andere meisjes overgebleven in strijd tot het hart van Maxon. Ook in dit boek is er weel de humeur aanwezig die in deel één ook was, wat het boek natuurlijk nog leuker maakt. Het boek is soms onverwachts, op een goede manier bedoeld, wat het wel een heel ander boek maakt als deel één van de serie. Er is ook wat minder romantiek aanwezig, omdat er volgens mij geprobeerd is om meer spanning in dit deel te stoppen, dus voor romantiek is er nou niet echt tijd.

Ook dit boek is weel lekker vlot weg te lezen, net als zijn voorganger.

Dit deel vond ik ook weer erg leuk, het leest makkelijk, er zit humeur in en is soms onverwachts. Het is niet het beste boek ooit, daar ben ik wel eerlijk in, maar het is een boek die je leest omdat je lekker buiten in de tuin in het zonnetje een boek wilt lezen.

Ik geef dit boek 4/5 sterren.

Reacties op: The Elite - Kiera Cass

Bestel dit boek vanaf  €15,00 bij

bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €6,79 bij