In meerdere verhalen maak je een reis door het Mauritshuis. Dit boek is een prachtige aanvulling op een museumbezoek met kinderen. Het verhaal van Margje & Sjoerd Kuyper echter dan echt. neemt je mee naar 1647 en brengt lichtjes in de ogen bij de kinderen die het schilderij op waren groten hebben mogen aanschouwen.

De prachtige schilderijen vormen een geweldige start bij de werken van onder andere Johannes Vermeer, Jan Steen, Paulus Potter, Frans Hals en natuurlijk Rembrandt. Met de schitterende foto’s van de schilderijen komen de verhalen nog meer tot leven. Al is een bezoek aan het Mauritshuis voor na of tijdens het lezen zeker een aanrader.

Door de korte verhalen is het een ideaal boek om voor te lezen, maar ook voor volwassenen zijn het prachtige verhalen. Laat je door Floortje Zwigtman mee terug nemen in de tijd. Reis over de wereld met Arend van Dam. En laat je betoveren met echte schoonheid door Gideon Samson bij één van de bekendste schilderijen van Johannes Vermeer.

Samen met Het meisje met de parel en andere verhalen over de meesterwerken van het Mauritshuis zal een bezoek aan het Mauritshuis zeker een geweldige ontdekkingstocht zijn vol prachtige verwondering.

Reacties op: Een prachitge reis langs de meesterwerken van het Mauritshuis

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 19,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 19,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders