Advertentie

Twee bij twee worden ze ontvoerd , doden of gedood worden is het motto . De keuze is onmenselijk. Degene die de vrijheid tegemoet gaat , is ook een levende dode. Er lijken geen overeenkomsten tussen de ontvoerde slachtoffers , of toch wel ? Aan Helen Grace ,politie inspecteur in Southampton, de zware taak om het verband aan te tonen. Ze moet daarvoor haar superieuren, die ze tot dan toe vertrouwde, passeren. Een ook aan haar verleden ontkomt ze niet.
Het boek leest met 117 hoofdstukken op 353 bladzijden als een trein. De telkens nieuwe personages ,die zelfs bijna aan het einde nog voorkomen , zijn daardoor goed bij te benen. In het begin kwamen de korte scenes wat gekunsteld over. Toch werd het verhaal door de vele zijsporen goed neergezet. Een boek wat je tot op de laatste bladzijde op het verkeerde spoor zet. Verrassend plot.
M.J. Ardlidge , een scriptschrijver/redacteur van TV-series in Engeland , debuteerde als thrillerschrijver in 2014. Iene Miene Mutte ( vertaald in 2015 ) was het eerste boek van een -tot nu toe- 7-delige serie , waarvan er al 5 vertaald en uitgegeven zijn in Nederland.

Reacties op: Wie is werkelijk wie hij zegt te zijn ?

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €5,99 bijBestel dit luisterboek voor  €14,99 bij

bestellen