Weer een geweldig boek met Carl Mørck van de afdeling Q. Samen met zijn assistenten, Assad en de nieuwe hulp Rose. Carl vindt een zaak op zijn bureau, maar normaal doet hij cold cases en in deze zaak is iemand veroordeeld. Betekent dat dat de verkeerde persoon veroordeeld is of dat er meer daders zijn.
Het gaat over de moord op broer en zus. De man die veroordeeld is, hoorde tot een groepje van rijke kostschoolkinderen. Nadien hebben 3 van de groep het ver geschopt in de Deense samenleving. Ze zijn vooraanstaande mannen. Ze zitten echter met een probleem, er was ook nog een vrouw bij het groepje betrokken, ze is een bedreiging voor de mannen. Alhoewel ze geld heeft, leeft ze al jaren op straat om zich onzichtbaar te maken voor de mannen uit het groepje van vroeger.
Carl heeft eerst niet echt een idee in welke richting hij moet zoeken, daarnaast wordt hij ook nog eens tegengewerkt. Er hangt hem een zaak boven het hoofd en hij moet zijn badge inleveren. Maar Carl zou Carl niet zijn als hij hier toch nog zijn voordeel mee zou doen.
Dit boek is weer spannend, grappig en met een goede plot.

Reacties op: De fazantenmoordenaars: grappig en spannend

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Libris voor 5,99
Bestel het boek bij Blz. vanaf 10,00 Bestel het ebook bij Blz. voor 5,99
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen
Boeken.combestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbiedersBestel dit luisterboek voor  €14,95 bij

bestellen