Advertentie

Will Trent is rechercheur met dyslexie en heeft zo zijn eigen manieren om dat te verbergen. Hij is opgegroeid in een weeshuis waar hij samen met Angie zat. Ze zorgen al jaren voor elkaar.

John Shelley is als tiener tot 22 jaar cel veroordeeld geweest wegens brute moord op een jong meisje. Hij kan zich van de moord niet veel herinneren want hij was hij. Hij heeft gruwelijk afgezien in de gevangenis want pedos hebben het daar niet gemakkelijk. Na 21 jaar is hij eindelijk vrijgekomen, maar het leven als ex-gevangene en geregistreerde pedofiel is hard. Werk vinden in moeilijk, een woonplaats vinden al even moeilijk, hij kan op ieder moment gecontroleerd worden. Komt daar nog bij dat hij niet de skills heeft om in de huidige maatschappij te overleven. Hij is als kind de gevangenis in gegaan en er als man uitgekomen.

Rechercheur Michael Ormewood wordt bij een moord geroepen in een gore buurt, er is een drugshoertje vermoord. De moord vertoont gelijkenissen met enkele andere aanvallen en moorden op jongere vrouwen, tieners zelfs. Will Trent en Michael Ormewood moeten samenwerken maar het klikt niet tussen beide.

Spannend boek, 4.5 sterren waard.

Reacties op: Rauw

Steun je favoriete boekhandel

Bestel je boeken op Hebban bij Libris of Blz. en steun een boekhandel bij jou in de buurt. Vanaf €15,- gratis bezorgd.

Bestel het boek bij Libris vanaf 7,50
Bestel het boek bij Blz. vanaf 7,50
bestellen
bestellen
bestellen
Proxisbestellen

  Klik hier voor een overzicht van alle aanbieders

Bestel dit ebook vanaf  €7,99 bij