Advertentie

Max Rhode, schrijver van 1 goed boek, en daarna zoekende, is getrouwd met pilote Kim. Samen hebben ze een geadopteerde dochter, Jola, waar Max voor zorgt.
Als hij zijn zeer wijze dochter even alleen laat omdat hij gehoor geeft aan een oproep van een onbekende deze te bezoeken in het ziekenhuis, wordt zijn dochter ontvoerd.
Gelukkig wordt ze teruggevonden, maar het lijkt erop dat dit de druppel is voor jeugdzorg die het meisje, op verzoek van de biologische ouders, bij hem weg wil halen. Overstuur gaat hij met Jola weg, krijgt een auto ongeluk en dan is Jola echt ontvoerd. Max roept de hulp in van zijn broer, PEDOFIEL onder behandeling en met een een gekidnapte vrouw en haar auto.
Het blijkt dat er een BIG BROTHER is watching you, genaamd Joshua achter de ontvoering zit. Het trio wordt geholpen door tegenstanders van Joshua, maar ook tegengewerkt. Uiteindelijk wordt het meisje teruggevonden, doordat Max zich gebeurtenissen uit zijn jeugd, die hij VERDRONGEN heeft, weer gaat herinneren. En door de kinderMISHANDELING die hij en zijn broer hebben moeten ondergaan en die verwerkt zijn in zijn enige succesvolle boek. Net als je denkt dat alles goed is gekomen, begint de ellende weer van voren af. Deze gebeurtenissen die 2 maanden later plaatsvinden is een beetje overkill. Hierdoor heeft het boek eigenlijk 2 x een eind.
In het boek worden diverse thema's behandeld en soms gaat de verhaallijn over the top. Desondanks is het een razend geschreven spannend boek, die je met een zucht van verdriet weglegt omdat ie uit is.

Reacties op: Verslonden