Het Bedrog van Quisco”- Daan Hermans

De journalist Evander Clovis krijgt van zijn hoofdredacteur de opdracht om een verdwijningzaak in het stadje Quisco te onderzoeken. Het toeval wil dat hij daar oud-tante heeft wonen. Of was het geen toeval? En wie nodigt wie uit?
De journalist probeert zoveel mogelijk te weten te komen over de inwoners van Quisco en de geschiedenis van het stadje. De burgermeester verleent hem alle medewerking . Evander ontdekt steeds meer over Quisco, zijn merkwaardige bewoners en hun dubieus verleden. Maar hij leert ook meer van zichzelf want welk duister geheim draagt Evander mee?

De auteur Daan Hermans (Daniëlle Hermans) heeft een mysterieuze thriller of een thrillerachtige mysterie geschreven. De stijl van Daan Hermans is vlot. Geen ellenlange zinnen maar een goed geschreven verhaal. Als je de laatste bladzijde hebt gelezen, krijg je de neiging om het opnieuw te gaan lezen want het mysterie wordt alleen maar groter. Wordt het “Bedrog van Quisco” opgelost. Ja, dat is de grote vraag. Maar het is een goed boek.

Reacties op: Mysterieuze thriller of een thrillerachtige mysterie???