Het boek van de Hebban adventskalender dag 20

op 20 december 2019 door

Het blijft elke ochtend weer spannend wat er achter het deurtje zit. Is het een genre dat je vaker leest of juist het tegenovergestelde? Vandaag openen we deurtje 20 van de Hebban adventskalender en het is een exclusief verhaal van de thrillerauteur Michael Berg: Blue motel.

We tellen samen met Hebban af naar 25 december en dat doen we met elke dag een gratis ebook. Van 's morgens 7.00 tot 's avonds 23:00 kan het ebook worden gedownload, dus wees er op tijd bij!

398066e1e3b93d3d629b36dba480bf0e.png20 December 2019, het twintigste boek:

Blue motel


Een exclusief kort verhaal van de Gouden strop winnaar van 2013 Michael Berg

Adventscafé-praat

Er staat niet bij waar het boek over gaat, vind je dit dan een extra uitdaging om te lezen? Heb je al vaker een boek van Michael Berg gelezen hoe vond je dit boek of boeken? Hoe vind je de cover?  Ga je dit verhaal downloaden enz enz.

Wil je het boek graag gaan lezen met een aantal andere Hebbanners? Ook dat kan. Maak dan een afspraak over Wie er meeleest, wie het initatief neemt en wanneer jullie het samen willen gaan lezen. In het Samenleescafé is ruimte voor een eigen topic. Maak hier je leesafspraken, dan zorgen wij dat Esther of Hetty een plekje creëren. 

Heel veel leesplezier met Blue MotelReacties op: Het boek van de Hebban adventskalender dag 20

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Michael Berg

Michael Berg

Michael Berg (pseudoniem van Michel van Bergen Henegouwen) studeerde Nederlands ...