Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

The best of two Worlds; Vivian den Hollander en Stuart Trotter maken een unieke serie voorleesboeken in het Nederlands en Engels.

op 21 mei 2015 door

Het begin van een nieuwe serie over een jonge tweeling (geïnspireerd op Vivians eigen kinderen) als prachtige voorleesboeken op groot formaat.
Rosie & Robin beleven avonturen in en om het huis. Samen doen ze de leukste dingen. Maar daar denken mama en papa af en toe anders over.
Zeer geschikt als voor leesboeken en de Engelse edities zijn perfect om de eerste zinnetjes Engels te leren!

762c2e6dfcc53895bd30c77ed76b8661.jpgVivian den Hollander is geboren in Scheveningen. Al op jonge leeftijd lazen haar ouders heel veel voor. Vooral haar moeder, want haar vader was stuurman op de grote vaart en vaak lange tijd van huis. Al vroeg begon Vivian zelf te lezen en verslond zij het ene na het andere boek. En stiekem schreef ze ook al wel verhalen.
Nadat Vivian moeder van een tweeling werd, begon ze verhalen over haar eigen kinderen te schrijven. Dat was de start van haar schrijverscarrière.
Vivian den Hollander behoort tot een van de meest succesvolle en meest gelezen kinderboekenauteurs van Nederland. Van de vele uitgaven voor diverse leeftijdscategorieën werden er verschillende genomineerd en bekroond door onder andere de Nederlandse Kinderjury.

bb8048153d9fd1d5c8bc22d55222ce59.jpgStuart Trotter
is een gerenommeerd kinderboekenillustrator uit Engeland en begon meer dan 25 jaar geleden. Zijn eerste opdracht was Portland Bill voor uitgeverij Purnell en door de jaren heen werkte hij met bijna alle kinderboekenuitgevers van het Engelandland; Walker Books, David Bennet Books, Reed, Egmont, Heinemann, Victoria House, Treehouse, Parragon, Hodder Children’s Books, Usborne, Oxford University Press, Pearson, Scholastic, Azbookvarik, Ladybird, La Coccinella.
Stuart is zeer bekend geworden als ‘character artist’ van de beroemdste characters ter wereld; Winnie the Pooh, Wallace and Gromit, Noddy, Thomas the Tank Engine, Topsy and Tim, Kipper, Postman Pat. Momenteel is hij de auteur en tekenaar van Rupert Bear voor Egmont’s Rupert Bear Annual. Naast werk voor uitgevers werkt hij voor grote design- en reclamebureaus zoals Saatchi & Saatchi.
Stuart startte in 2006 zijn eigen kinderboekenuitgeverij: Rockpool Children’s Books.

Reacties op: The best of two Worlds; Vivian den Hollander en Stuart Trotter maken een unieke serie voorleesboeken in het Nederlands en Engels.

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Vivian den Hollander

Vivian den Hollander

Vivian den Hollander is een Nederlandse kinderboekenschrijfster. Ze werkte jaren...