Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid

Wie ben ik?

op 02 januari 2019 door

Hallo allemaal,

Wat leuk dat jullie de weg hebben gevonden naar mijn spot. Hier zal ik alles wat ik mee maak in de boekwinkel, de boeken die ik lees, de evenementen die ik mag organiseren en nog veel meer bespreken. 

Het is misschien leuk om me even voor te stellen. Mijn naam is Annette van Barneveld, ik ben getrouwd met mijn grote liefde Tim en samen hebben we een lieve, leuke dochter van anderhalf, Danique. Wij wonen in het kleine Denekamp, dit ligt in Twente, vlakbij de Duitse grens. 

Al van kleins af aan lees ik graag en veel. Mijn moeder zei wel eens: Als er ergens letters op staan, dan heb jij ze wel gelezen. En zo is dat eigenlijk nog steeds. 

Ik heb Biologie gestudeerd en heb daar jaren in lesgegeven, maar toen ik zwanger werd en niet meer elke dag op en neer wilde rijden (ik werkte in Almere), ben ik in de boekwinkel gaan werken. Gewoon een baantje voor ernaast. Dit bleek een schot in de roos. Ik heb het hier zo naar mijn zin en ben elke dag met mijn hobby bezig. 

Die hobby ga ik nu een beetje uitbreiden door te gaan bloggen over mijn belevenissen, fysiek (in de boekwinkel) of mentaal (door middel van de boeken die ik lees). Reacties op: Wie ben ik?

Meer informatie