Advertentie

BB Reading Challenge: Boek 5 – ‘De laatste Namsara’ van Kristen Ciccarelli

op 02 oktober 2017 door

We naderen het einde van de Blossom Books Reading Challenge. Vandaag maken we boek 5 van 6 bekend! Hieronder vertelt uitgever Myrthe Spiteri voor welke uitgave zij heeft gekozen en waarom. Gaan jullie mee op reis naar een wereld van medina’s, kashba’s en souqs?

Een van de mooiste eigenschappen van boeken is dat ze je vanuit je luie stoel kunnen meenemen naar werelden die anders zijn dan de onze. Andere gebruiken, andere woorden, een andere cultuur, een andere omgeving. Je verbreedt je horizon zonder dat je daar ver voor hoeft te gaan. Iskari speelt zich af in een fictionele wereld, maar niet eentje die geïnspireerd is door de Westerse cultuur – en oh wat is het fijn om een keer iets anders te lezen! 

Kristen Ciccarelli neemt je mee naar een nieuwe wereld die je laat kennismaken met medina’s, kashba’s en souqs. Het boek heeft zo ontzettend veel sfeer dat je jezelf makkelijk in deze nieuwe wereld waant. Je proeft bijna de specerijen, je ruikt de bijbehorende geuren, je voelt de hete zon branden en je ziet bijna het droge stof door de lucht dwarrelen.

Als ik De laatste Namsara, het eerste deel van de ‘Iskari’-trilogie, zou moeten pitchen, dan zeg ik: Daenerys Targaryen (je weet wel, die kick-ass khaleesi uit Game of Thrones) meets The Gladiator. De ‘Iskari’-trilogie zit propvol heldhaftige vrouwen (en oké, ook een paar stoere mannen), geweldige actiescènes en… draken. DRAKEN! Ja, we lazen meer verhalen over draken en ook meer verhalen over heldhaftige, vrijgevochten hoofdpersonen die een keuze moeten maken, maar je las er nog nooit eentje zoals deze. 

Droom jij met ons weg bij het verhaal over Asha, Safire en Torwin? 

Liefs,

Myrthe

Blossom Books stelt vijf exemplaren van De laatste Namsara beschikbaar voor deelnemers aan de Blossom Books Reading Challenge 2017.

Nog niet ingeschreven voor de Blossom Books Reading Challenge? Volg deze pagina en schrijf je hier in voor de challenge.

Doe mee met deze winactie om kans te maken op De laatste Namsara.

 

 Reacties op: BB Reading Challenge: Boek 5 – ‘De laatste Namsara’ van Kristen Ciccarelli

Gerelateerd

Over

Kristen Ciccarelli

Kristen Ciccarelli

Kristen Ciccarelli debuteerde in 2017 met Iskari: de laatste Namsara. Op haar ...

Gesponsorde boeken