Advertentie

BB Reading Challenge: Boek 6 – ‘Alter Ego’ van Marissa Meyer

op 28 november 2017 door

Het jaar is bijna ten einde en daarmee sluiten we ook de Blossom Books Reading Challenge af. Vandaag maken we het laatste boek bekend! Hieronder vertelt uitgever Myrthe Spiteri voor welke uitgave zij heeft gekozen en waarom. Held of schurk, aan welke kant sta jij?

Een boek kan misschien wel als beste laten zien dat de wereld niet bestaat uit alleen zwart en wit. Mensen zijn vaak niet goed of slecht, daden zijn niet altijd makkelijk te verklaren of in hokjes te proppen… Door alle verhalen die boeken ons kunnen vertellen, leren we vaak dat er tussen de uitersten van het zwart en het wit ook een heleboel grijstinten verborgen zitten.         

Marissa Meyer laat in haar nieuwste boek perfect zien dat goed niet altijd helemaal goed is, en slecht niet altijd helemaal slecht. De helden van Marissa hebben vaak diepere motieven om bepaalde acties te begaan, en oh oh oh wat zet ze dat weer perfect neer in haar nieuwste boek Alter Ego!  

Alter Ego is het verhaal van Nova en Adrian, die allebei hun eigen geloof hebben over wat goed en kwaad inhoudt. Nova wil wraak voor het onrecht dat zij vindt dat haar is aangedaan, Adrian gelooft in het rechtssysteem. Maar wie heeft er eigenlijk gelijk? Het nieuwste boek van de koningin van de hervertellingen is een ontzettend tof verhaal, vol met superhelden (en -schurken) in een wereld die ons erg doet denken aan bijvoorbeeld Marvel of DC Comics. Verteld vanuit de perspectieven van zowel Nova als Adrian word je als lezer meegesleurd in beide verhalen, en op een gegeven moment zal je als lezer moeten kiezen. Held of schurk, aan welke kant sta jij?

Lees met ons mee, en #Kiesjealterego!

Liefs,

Myrthe

- - - - -

Is een maand voor jou te kort om het laatste boek van de Blossom Books Reading Challenge te lezen en de uitdaging af te ronden? Geen nood! Je kunt nog tot 31 januari de zes boeken op ‘gelezen’ zetten om de challenge te halen.

Blossom Books stelt vijf exemplaren van Alter Ego beschikbaar voor deelnemers aan de Blossom Books Reading Challenge 2017. Doe mee met deze winactie om kans te maken op Alter Ego.Reacties op: BB Reading Challenge: Boek 6 – ‘Alter Ego’ van Marissa Meyer

Gerelateerd

Over

Marissa Meyer

Marissa Meyer

De Amerikaanse schrijfster Marissa Meyer maakte in 2012 haar YA-debuut met de ro...

Gesponsorde boeken