Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Terugblik op februari

op 01 maart 2018 door

Februari was voor mij een maand met ups en downs. Zo ben ik nu officieel geïntroduceerd als lid van de Hebban club voor scifi en fantasy, superleuk! Helaas moest ik deze maand ook afscheid nemen van mijn opa. Ik las hierdoor even wat minder dan normaal en februari is toch al zo kort! Toch heb ik nog het een en ander kunnen lezen en aangezien ik ook voor een paar dunnere boeken koos, lijkt het lijstje toch nog heel wat. 

Voor leesclubs was het wel een goede maand. Ik sloot me weer aan bij de Dorrestein leesclub, dit keer lazen we Ontaarde moeders. Ik vond dit een wat minder boek dan bijvoorbeeld Hart van steen of Reddende engel, toch ben ik blij dat ik weer met deze leesclub meedoe. Ook waagde ik me aan De man in het hoge kasteel om mee te kunnen lezen met de club voor scifi en fantasy. Daarnaast kreeg ik een mail dat ik mee mag doen met de leesclub van The wolf! Vol enthousiasme ben ik in dit boek begonnen, maar uitlezen, dat zal pas volgende maand worden.

Verder las ik mijn eerste boek voor de Hebban club voor fantasy en scifi, namelijk Wintercode. Ready player one herlas ik als voorbereiding op de film die bijna uitkomt. En ik las nog een kort verhaal van Leigh Bardugo zodat ik niet het gevoel kreeg helemaal niets gelezen te hebben deze maand. Dit is het derde korte verhaal dat ik van deze auteur lees en steeds word ik hier aangenaam door verrast.

Tot zover deze maand, hieronder mijn lijstje:

16. Ontaarde moeders - Renate Dorrestein
197 bladzijden | *** sterren

17. Superverslavend - Adam Alter
349 bladzijde | *** sterren

18. De te slimme vos - Leigh Bardugo
22 bladzijden | *** sterren

19. Ready player one - Ernest Cline
372 bladzijden | **** sterren

20. De man in het hoge kasteel - Philip K. Dick
316 bladzijden | *** sterren | Een what if boek

21. Wintercode - Pen Stewart
436 bladzijden

22. The slow regard of silent things - Patrick Rothfuss
149 bladzijden | *** sterren

23. De stam van de holenbeer - Jean M. Auel
543 bladzijden | **** sterren



Reacties op: Terugblik op februari

Gerelateerd