Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Unboxing Boox special

op 14 oktober 2018 door

Op Facebook kijken blijft gevaarlijk, want je komt de leukste dingen tegen! Zo kwam ik erachter dat Boox weer een special zou uitbrengen en het betrof een fantasyboek mét de mogelijkheid tot een meet & greet met de auteur. Mijn nieuwsgierigheid was geprikkeld en dus bestelde ik de box. Daarna was het afwachten geblazen en ja, dat was nogal een uitdaging. Ik bestelde deze fantasyboox namelijk al halverwege augustus, maar het is de special van oktober...

e4395ac1b7d8516c7431d34e9ecc9aa3.pngVooraf

Dit staat me in elk geval te wachten volgens de website van Boox:

"een tof fantasyboek vol met bijzondere wezens, familiegeheimen en een eeuwige strijd tussen goed en kwaad"

Het is een boek dat begin oktober ook uitkomt. Ik heb echt geen idee welk boek dit zal zijn. Urban fantasy vind ik meestal wel leuk, dus het zal best een prima boek zijn. Afwachten maar! 

Unboxing

En ja, toen was het dan eindelijk oktober! Deze week kreeg ik de Boox binnen. Helaas voor mij had de postbode iets te enthousiast geprobeerd om het pakje door de brievenbus te krijgen en dat lukte nou net niet, dus ontving ik de doos niet helemaal in perfecte staat. Gelukkig is er niets echt beschadigd!

Dan het openmaken. Het verpakkingsmateriaal zet meteen de sfeer. Ik vis er twee kleine leuke dingen uit: een geurkaarsje dat heerlijk ruikt en een zakje halloween snoepjes. Ook vind ik een oktober boekenlegger. En dan natuurlijk het belangrijkste: het boek!

ac313d4b00fb8f3f59489868bfbc699c.png

Bij het uitpakken kwam daar Ordo Entia uit. Ordo Entia blijkt een geheim genootschap te zijn dat zorgt voor de balans tussen de normale en de mythische wereld. Ik hou wel van verhalen waar mythologie doorheen verweven is, dus ik ben benieuwd!

Wat ik van deze box vind? Aan de ene kant is het een prima box en het boek lijkt me leuk. De goodies zijn op zich best oké en passend bij oktober, maar helaas niet zo passend bij het boek. Dat vind ik dan toch wel erg jammer. Het leukste vind ik het als er goodies gekozen worden die bij het verhaal passen!

Kosten

Deze special kostte me 24,99 euro. Als je in Nederland woont, betaal je geen verzendkosten.



Reacties op: Unboxing Boox special

Gerelateerd