Gelezen in Januari , Februari, Maart en April

op 08 mei 2019 door

Loop dit jaar een beetje achter met het laten weten wat ik allemaal per maand heb gelezen, vandaar dit keer een overzicht van 4 maanden samen. Dit jaar ben ik niet zo vlot van start gegaan, op een of andere manier wilde het lezen niet zo opschieten. Gelukkig lijkt de leesflow langzaam aan weer terug te komen. Ik heb weer zin om te lezen en geniet er gelukkig ook weer van. 

Januari

De misstap van de miljonair - Jessica Clare

Deel 4 van de Miljonairs en bruidsmeisjes serie. Weer ontzettend genoten, leuke personages en weer compleet andere setting.

Pinguïns & Passie - Anita Verkerk

Derde boek die zicht afspeelt op cruiseschip Cupido. Leuk en luchtig verhaal, al had het van mijn hier en daar iets meer diepgang in gemogen. Gaat nu allemaal wel heel snel en heel plotseling.

Februari

De stunt van haar leven - Julie Cohen

Gelezen voor een buddy met Marieke. Zie hier.

Liefde op de javazee - Anita Verkerk

Deel 1 van de cruiseschip Cupido serie. Weer vlot en luchtig verhaal. Ik vond de opbouw en uitwerking beter dit keer.

De meisjesmagneet - Jackie van Laren

Gelezen voor de leesclub. Weer een heerlijke Jackie. Zeker van plan binnenkort ook de Q serie te gaan lezen.

Maart

Terug naar Wharton Park/ De orchideeëntuin - Lucinda Riley (luisterboek) 

Mijn eerste boek van Lucinda Riley. Goed verhaal, mooie opbouw en prettige luisterstem. Zeker van plan meer van haar te gaan lezen.

Je bent geweldig - Jill Mansell

Weer een heerlijke Mansell. Leuke personage die aan het eind mooi samen komen. 

Geef mij een kans - Susan May Warren

Deel 1 van de familie Christiansen serie. Leuk verhaal over het loslaten van verleden en vergeven van fouten. Christelijke boek, wat wel te merken is, maar verhaal was zo goed dat ik me er niet aan geërgerd heb.

Oostzee Romance - Anita Verkerk

Deel 2 van cruiseschip Cupido serie. Weer lekker vlot en luchtig, al had ook hier de spanningsopbouw iets beter gemogen.

April

Daten voor gevorderden - Kristan Higgins (luisterboek)

Deel 2 van de Blue Heron serie. Ik hou erg van de schrijfstijl van deze schrijfster. Verhaal was ook weer top. Hopelijk worden de andere delen van de serie ook snel in Nederland uitgegeven.

Kijk! Jane scoort - Rachel Gibson

Normaal zet ik boeken die ik herlees niet in mijn gelezenlijst, maar dit boek kwam me zo onbekend voor dat ik er aan begin te twijfelen of ik het wel ooit gelezen heb. Een romantisch en humoristisch verhaal uit de Chinook ijshockey serie.

De vrijgevochten Miljonair - Jessica Clare

Deel 5 van de Miljonairs en bruidsmeisjes serie. Leuk verhaal met veel humor.

Zo terug kijkend is te zien dat ik tot nu toe veel serie boeken heb gelezen. Geen bewuste keuze maar een toevalligheid.Reacties op: Gelezen in Januari , Februari, Maart en April

Gerelateerd