Gelezen in November

op 03 december 2017 door

Hierbij een overzichtje van de boeken die ik deze maand heb gelezen.

Opstaan van Jackie van Laren

Nadat ik vorige maand Vallen had gelezen was ik erg benieuwd geworden naar het vervolg verhaal. Helaas moest ik even wachten tot ik hem bij de bieb kon ophalen. Was het wachten waard, weer heerlijk genoten.

Nachten in New York van Sarah Morgan

Na eerder dit jaar al boeken van Sarah Morgan gelezen te hebben kwam ik dit boek tegen op een rommelmarkt, gelijk mee naar huis genomen. Ik was er nog niet aan toe gekomen om het boek te lezen, maar toen er een leesclub langskwam van Hebban, heb ik besloten me daarbij aan te sluiten. 

Aanzoek bij Tiffany's van Sarah Morgan

Kort verhaal dat vooraf gaat aan Nachten in New York. Ook behordend bij de Veel liefs uit Manhattan serie. 

De Maagd en de Miljonair van Jessica Clare

Na de Miljonairsclub serie is dit het eerste deel van de nieuwe serie: Miljonairs en bruidsmeisjes. Hoewel de opzet van deze serie gelijk is aan de miljonairsclub, meisje en miljonair ontmoeten elkaar worden verliefd, lossen hun verschillen op en leven nog lang en gelukkig, weet Jessica van ieder boek toch weer een heel ander verhaal te maken, met andere setting en andere personages. In deze serie komen ook de personages uit de eerdere serie weer terug. 

Vlinders in Central Park van Sarah Morgan

Tweede deel uit de Veel liefs uit Manhattan serie. Sluit mooi aan op eerdere deel. Leest lekker weg. Momenteel deel 3 aan lezen. Reacties op: Gelezen in November

Gerelateerd