Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Boekverkoper van het jaar!

op 30 september 2016 door

And the winner is... REMCO HOUTEPEN van Boekhandel Libris Venstra in Amstelveen! Zaterdag 3 september 2016 ontving hij de Albert Hogeveen Bokaal uit handen van schrijver en juryvoorzitter Ronald Giphart tijdens Manuscripta in Amsterdam.

'De Boekenman'

De vakjury prijst Houtepen's ondernemerschap, innovativiteit en enthousiasme. "Remco 'De Boekenman' Houtepen leest zelf heel veel en weet zijn liefde voor boeken over te brengen op zijn klanten. In zijn boekhandel - die mede dankzij de door Remco georganiseerde activiteiten een belangrijke buurtfunctie vervult - bruist het van energie en boekenliefde," zo staat te lezen in het juryrapport. Boekverkopers worden in eerste instantie genomineerd door mensen uit vak als uitgevers en auteurs. Eenmaal op de longlist kunnen de klanten van een winkel laten weten of ze de nominatie van hun boekverkoper terecht vinden door te stemmen.Reacties op: Boekverkoper van het jaar!

Gesponsorde boeken