De eerste maanden in beeld en de teller tikt aardig door.

op 16 mei 2017 door

Heerlijk om nog elke week te kunnen genieten van nieuwe boeken die weer uitkomen op de markt.

Aangezien ik de teller van de challenge dit jaar heb verdubbeld naar 100 boeken ligt de 'druk' van het leestempo hoger. Zo ging ik dan ook voortvarend van start in januari. 

9 boeken kreeg ik wegggelezen in de eerste maand en dat zou betekenen dat ik goed op schema lig om de 100 op het einde van het jaar te halen.

Twee boeken die er in die maand uit sprongen waren 'Nirwana' van Terrence Lauerhohn waar we een leesclub van hadden bij Thrillerlezers en het boek 'Diabolik' van Tom Thys. Een beetje duister en horror-achtig maar heel bijzonder.

Ook deed ik mee aan de leesclub bij LS-sterrenthriller leesclub met het boek 'Ragdoll' van Daniel Cole. Helaas viel dit boek een beetje tegen en vond ik de kaft mooier dan de inhoud.

De maand februari liep ook gesmeerd en de teller werd met 8 verhoogd. In deze maand was het boek ' Niks ' van Koen Gubbels een boek met een heel verhaal erachter waardoor mijn bijnaam opeens veranderde van 'flexie' naar 'nixie' bij Thrillerlezers. Ook dit boek werd in de leesclub aldaar gelezen en is zeker een aanrader.

En toen kwam de maand maart, ons leven stortte in. Door het overlijden van de dochter van mijn beste vriendin en tevens het vriendinnetje van mijn dochter. 16 jaar is ze helaas maar geworden doordat de vreeslijke taai-slijm ziekte haar de baas werd. En dan is lezen opeens niet meer leuk. Woorden hebben geen betekenis meer. Met veel pijn en moeite las ik wel nog het buzz-boek 'dagboek uit de rivier', wat echt wel een goed boek was en in de leesclub bij hebban 'de juiste man', wat me niet zo erg aansprak.

Beetje bij beetje krabbelden we weer erboven op en ik ging het lezen na drie weken dan toch wel weer missen. April moest ervoor gaan zorgen dat ik toch weer op koers kwam te liggen .

Dat begon met de leesclub 'in onschuld' van Melissa Skaye bij Thrillerlezers maar vooral door het boek 'de nieuwe collega' van Tammy Cohen. Dit boek las gewoon weer als vanouds zo heerlijk weg. Ik begon er weer zin in te krijgen vervolgens pakte ik het ene boek weer op na het andere.

Zo kwam 'De Pier' voorbij van Claire Douglas, 'Evenwicht' van Jacqueline Coppens en 'Hoofdzaak' van Mariska Overman. En toen de maand om was stond mijn totale teller van de hebban challenge op 33 boeken. Dit zou in houden dan ik mijn challenge in ieder geval ruimschoots ga halen. 

Op naar het volgende boeken.Reacties op: De eerste maanden in beeld en de teller tikt aardig door.

Gerelateerd