Geen druk, gewoon lekker lezen !

op 17 januari 2018 door

Om mij heen zie ik berichten van bloggers die een stapje terug doen om de meest uiteenlopende redenen. Logisch gezien je leven ( helaas ) niet alleen uit lezen, boeken en bloggen bestaat.  Sommige bloggen zelfs dagelijks of meerdere malen per week en dat is soms gewoon weg even niet te doen als je privé omstandigheden dit niet toe laten.

Zelf ben ik geen dagelijkse blogger, meer een bij-vlagen-blogger, ik werk onregelmatige diensten en volg sinds november weer een studie dus wanneer ik tijd heb lees ik en blog ik. Elke keer bedenk ik dat ik meer regelmaat in dat bloggen moet maken en elke keer in de praktijk blijkt dat dat niet gaat lukken.  Ik ben goed in plannen maar dat uitvoeren.. haha dat ontbreekt er nog wel eens aan. 

Zo ben ik ook met dit blogje gestart in de hoop geregeld te posten maar zoals jullie gemerkt hebben is dat streven ook niet gelukt. 

Voor 2018 ga ik het allemaal eens los laten. Niet bedenken dat er structuur en regelmaat moet zijn ( misschien werkt het als omgekeerde psychologie?) en ook geen leesuitdagingen dit jaar. Ik ga niet van te voren bedenken dat ik 200 boeken wil lezen dit jaar (vorig jaar niet gelukt en ik merkte toch een stukje frustratie en dat kan de bedoeling niet zijn).  Ik ga geen boeken toevoegen op Hebban of Goodreads als ik ze gelezen heb en in wil vullen en ze blijken er (weer) niet op te staan. Zonde van mijn kostbare leestijd... 

Ik ga gewoon lekker lezen, elk vrij moment dat ik daar voor pakken kan, en als een boek uit is zal ik dat delen op mijn blog, gewoon wanneer het uit is en niet op een vast tijdstip... 

Geen druk , gewoon lekker lezen... Op naar een mooi leesjaar !  Reacties op: Geen druk, gewoon lekker lezen !

Gesponsorde boeken