Goede voornemens

op 30 juli 2017 door

Bij het lezen van deze titel hoor ik je hardop denken dat het toch nog lang geen 1 januari is...  Dat klopt, gelukkig nog niet... Met  mijn zomervakantie voor de deur ( vol plannen en goede voornemens) ben ik de eerste dag gestart met totaal niets doen...

Het afgelopen half jaar was ik behoorlijk druk bezig. Het afronden van mijn opleiding en behoorlijk extra werken ivm personeelstekort. Mijzelf neergelegd dat ik geen opleidingsplek kreeg per 1 september aanstaande had ik dus die goede voornemens om mijn blog onder handen te nemen, mij te gaan verdiepen in Wordpress, mijn TBR pile aan te pakken en vaker en op vaste tijden berichten en recensies online te gaan zetten. De illusie dat met het wegvallen van mijn schooldag en braaf mijn eigen contracturen te gaan werken ( en niet veel meer) zou ik immers tijd "over " moeten hebben. 

Tot zover mijn goede voornemens. Die gelijk dus alweer op de schop gaan. Ik kreeg namelijk te horen dat ik die opleidingsplaats per 1 november wel kan krijgen. Daar dit (hopelijk) een pittigere opleding is zal ik daar de nodige tijd in gaan stoppen. Leuke is dat ik boeken die werk/opleidingsgerelateerd zijn blijf bespreken op mijn blog. Verder wil ik voor dat ik begin met de studie mijn blog wel aangepakt te hebben. Ik wil een wat andere indeling, en regelmatiger posten. Dus niet alle voornemens zijn opzij gezet. 

Mijn grootste uitdaging, na een weekje geen internet, is de 8 recensies die ik nog heb liggen te posten voor het weekend. Want het weekend is voor Castlefest waar ik denk ik wel weer met een stapeltje boeken vandaan zal komen.. 

Dan kan ik de rest van mijn vakantie in de lees-stand doorbrengen. 

Tijd over dus niet maar tijd voor lezen maken, dat altijd... 

ps. neem, als je tijd hebt, een keer een kijkje op mijn blog? En laat mij weten wat voor blogberichten jij er graag zou willen lezen..

www.conniesboekkies.wordpress.comReacties op: Goede voornemens

Gesponsorde boeken