Lijstjes, lijstjes, lijstjes ..

op 29 december 2016 door

Ik geef toe ik ben meer van de planningen dan van de uitvoering... Ik begin altijd braaf aan lijstjes, ben gek op lijstjes, maak overal lijstjes van maar om dan ook nog eens zo'n lijstje af te vinken of te voltooien dat lukt mij minder snel.

Eind van het jaar is het uiteraard weer de lijstjes op sociale media die voorbij komen en op mijn blog plaats ik mijn boeken top tien... Elk jaar maak ik het mijzelf weer moeilijk om tien boeken uit te kiezen van de door mij gelezen boeken van dat jaar. De keuze is iets makkelijker door een aantal boeken weg te strepen en dat zijn de boeken die NIET in dat jaar zijn uittgegeven maar dan blijft er toch nog een enorme stapel over om uit te kiezen. Bovendien lees ik zoveel verschillende genres dat het een beetje appels met peren vergelijken is. 

Neemt niet weg dat ik van de 331 gelezen boeken dit jaar (tot nu toe) inmiddels een plankje heb gemaakt van 25 titels waaruit ik morgen definitief mijn top tien ga kiezen. 

Mijn ander voornemen is dit weekend mijn recensies te schrijven van het stapeltje gelezen boeken wat er nog ligt om met een schone lei het nieuwe jaar in te duiken. De drie recensie boeken die ik nog heb liggen ga ik dan ook volgend jaar pas in beginnen (zei ze heel braaf). 

Dit jaar dus geen boeken meer lezen maar eens de boel bijwerken... ( nou ja of dat niet lezen dus gaat lukken, ik hoor jullie al hard zeggen"ja, ja doet ze echt niet). 

Over bijwerken gesproken. Op Hebban ook maar de titels van december bijvoegen en uiteraard stonden niet alle titels er in. Ik heb dus 331 boeken gelezen maar volgens Hebban niet.. Ach, mijn papieren lijstje klopt en ik heb gewoon nu geen tijd en energie om op Hebban zelf titels aan te gaan voeren. Al moet ik zeggen dat ik van sommige mij verbaas dat ze er niet in staan. 

Mijn leesdoel op Hebban voor de challenge 2016 was 200 en dat is behaald. Mij voorgenomen om geen challenges aan te gaan , behalve mijn rijtje beter bij houden op Hebban, we gaan voor de 250 daar ik ook nog even mijn studie moet afronden ( en hopelijk een nieuwe starten in september).

Iedereen een fijne jaarwisseling ! 

Doe jij mee met de Hebban challenge ? Reacties op: Lijstjes, lijstjes, lijstjes ..

Gesponsorde boeken