Mijn challenge ? Geen challenge!

op 05 januari 2017 door

Ik begin dit mooie, nieuwe en boekige jaar met  een weekje vakantie. Uiteraard braaf met het idee om te gaan studeren want ik heb volgende week weer een toets. Dit keer professioneel handelen dus droge saaie wetten om in je hoofd te stampen. Je begrijpt dat de concentratieboog niet gespannen staat op dat gebied en de afleiding groot is.

Zeker vanwege mijn grote TBR-Pile. Deze bleek bij een hertelling nog meer titels te bevatten dan ik dacht,  dus ik ben begonnen om hem te laten slinken. Daar ik kiezen niet zo makkelijk vind en ze allemaal roepen om gelezen te worden ben ik begonnen met #ikleesabc. Elk nieuw boek wat ik pak gaat op alfabetvolgorde ( naam van schrijver). Sommige letters zijn een uitdaging. Ik had na lang zoeken een E gevonden en ik had van de i ook maar 1 boek dus dat maakt kiezen zeker makkelijker. Nu een wat grotere uitdaging want er staren zo'n tien J -boeken naar mij... 

Over uitdagingen gesproken. Ik bemerkte dat ik vorig jaar menig challenge aangreep om mee te doen. Op instagram, op facebook en op Hebban en Goodreads. Soms moest ik door tijdgebrek halverwege staken en daar baalde ik dan weer van. Vervolgens kostte het me dan weer extra tijd om bij te houden.  Mijn voornemen is dus om niet aan een challenge mee te doen. Dat dit niet helemaal zal lukken weet ik nu al. Bij Hebban en Goodreads kan je je gelezen boeken aantal alleen weten als je van te voren een aantal opgeeft die je zou willen lezen. Maar goed dit terzijde eens kijken wat ik wel kan ontlopen.

Lemniscaat begon 1 januari met leuke kinderboekenchallenge op instagram en ik doe zowaar niet mee... (en hij is zo leuk)... dus de eerste uitdaging heb ik al kunnen negeren. Wat ik hoop is dat ik dan wat extra leestijd over ga houden, wat ik gezien het voor mij extra drukke jaar prima zou  kunnen gebruiken.Reacties op: Mijn challenge ? Geen challenge!

Gesponsorde boeken