tijdje stil

op 24 december 2018 door

Ik ben de laatste tijd minder actief op sociale media.  Goodreads heb ik al maanden niet bekeken en op Hebban plaats ik af te toe een recensie. Op Twitter, Facebook en Instagram plaats ik nog wel foto's van gelezen boeken en links naar mijn recensies maar uitgebreide stukjes of het idee om hier in ieder geval eenmaal per maand een stukje neer te zetten dat is in de uitvoer niet gelukt.

Nu is het wel makkelijk om het op chronisch tijdgebrek af te schuiven daar ik atlijd tijd tekort komt en een stukje planning en uitvoer komt ook om de hoek kijken maar de laatste maanden waren gewoon ook meer dan gewoon even druk. Het is nu eenmaal zo dat je tegenwoordig als duizendpoot heel veel ballen hoog moet houden en dit jaar donderden er gewoon behoorlijk wat naar benenden. Mijn wederhelft zou zeggen dat mijn motoriek nu eenmaal niet zo best is maar het was gewoon op alle fronten druk en soms wat te druk. 

Werken en studeren in de zorg ( verpleegkundige niveau vier is studie die ik nu doe) is helemaal leuk maar alle verslagen vergen tijd. Chronisch tekort aan personeel in de (ouderen-) zorg maakt dat je sneller extra werkt om de gaten in het rooster op te vullen en dat vergt ook tijd.  En dan is er (eigenlijk op de eerste plaats ) nog het gezin, familie en ( helemaal onderaan ) het huishouden.  Kortom vervelen doe ik mij totaal niet. 

Mijn verslaving , het lezen van boeken, hou ik wel in stand. In plaats van gemiddeld 25 boeken per maand lees ik er nu ongeveer 15. Wel een stapje terug maar lezen gaat gelukkig door. Heerlijke ontspanning en na de kerst een weekje vrij en er ligt al een stapeltje klaar. Kortom ik neem gelukkig ook tijd voor mij zelf... 

Ik wens iedereen een mooie afsluiting van dit jaar en een boekig 2019 ! Reacties op: tijdje stil

Gesponsorde boeken