Boeken versus Spaanse grond

op 29 juni 2017 door

Na lang twijfelen, overdenken, afwegen, keuzes maken, even de lees diva uithangen...is het gelukt, welke verhalen gaan mee over de Spaanse grens, welke boeken gaan mee relaxen???? Vorig jaar sleurde ik nog met een hele hoop boeken, boeken die aan mijn voeten lagen in de auto, boeken die hun plaats op de achterbank hadden ingenomen......maar dit jaar "nee", ik neem 1 boek mee om mijn ontwenningsverschijnselen binnen de perken te houden en tatatatatatatata de rest van de boeken staan op mijn ipad. Manlief trots dat zijn vrouw eindelijk het licht heeft gezien en eindelijk het Kobo plus e-abonnement wordt gebruikt. Bij ons zeggen ze "verstand komt met de jaren".

Het boek dat wordt meegesleurd, is "Bijna echt gebeurd" Liane Moriarty, na "het geheim van mijn man" waar ik zo enthousiast over was (dat trouwens vorig jaar de Spaanse grond heeft mogen ruiken), moet dit boek echt gelezen worden. Wat staat er op de ipad misschien te veel, "lieveling" Kim van Kooten,  "je was van mij" Abbi Glines, "witte vleugels, zwarte vleugels" Sue Monk Kidd, "de wraak van meneer Jules" Guy Prieels, na Bloedbroeders gelezen te hebben van Guy Prieels, moest dit boek echt mee, en de lijst wordt maar langer en langer, ik zal jullie er niet mee vervelen van een opsomming te maken maar ze gewoon ja rechts op het scherm laten blinken.

De angst zit erin, dat de ipad het gaat opgeven, dus met een klein hartje vertrek ik, klein vraagje hebben jullie één van de boeken gelezen?????b448635c5969deec8aa1137c4a072c67.jpgReacties op: Boeken versus Spaanse grond

Meer informatie

Gerelateerd