Hopla eerste boek uit! lezen uit mijn eigen kast....

op 06 september 2017 door

En daar ging het eerste boek...lezen uit mijn eigen kast!!!! Wat een fantastische uitvinding, al is het zo moeilijk om geen nieuwe boeken te kopen, om te beseffen dat er toch wel wat mooie exemplaren staan te roepen in je eigen kast en je toch geneigd bent om te blijven kopen.

Mijn eerste boek dat stond te roepen en te gillen, had ik ooit op een boekenmarkt gekocht, op basis van de titel en auteur. Al had ik nog nooit iets gelezen van "Jodi Picoult" (schaam, schaam), van de auteur had ik al wel gehoord en de verfilming van "de tweede dochter" had ik gezien. Dus daar begon ik aan het gillende boek "De andere zoon"-Jodi Picoult, wat een pracht van een boek, wat een pageturner, al wat er op de boekomslag stond, heb ik onder mijn ogen gekregen. "je zoon met het syndroom van Asperger wordt beschuldigd van moord. Wat zou jij doen?", je kruipt als lezer volledig onder de huid van elk personage, en al telt het boek meer dan 508 blz., het verveelt geen moment in tegendeel huishoudelijk werk is blijven staan! Dit boek heeft onterecht te lang op zijn plaatsje gestaan, bedankt WLFG -lees-uit-eigen-kast!!!!!!

Vandaag is de start van het veel besproken boek "het achtste leven (voor Brilka)- Nino Haratischwili, ben ik nieuwsgierig of ik dit boek ook in mijn hart ga sluiten? Gaat mijn huishoudelijk werk bijven liggen? Worden het korte nachten? 

Hebben jullie ook zo een ervaring met jullie gillende eenzame boeken?

 Reacties op: Hopla eerste boek uit! lezen uit mijn eigen kast....

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Jodi Picoult

Jodi Picoult

Jodi Lynn Picoult (New York City, 1966) is een Amerikaanse bestsellerauteur. Ze groeide op in Long Island in een niet-praktiserende joodse familie. Ze studeerde creatief schrijven aan de uni...