Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Kinderboeken: Sharon Rentta - de dierengarage/de dierenbouwers

op 10 november 2018 door

Bij de bibliotheek heb ik weer 2 leuke boeken voor mijn zoontje gevonden. Namelijk 2 boeken van Sharon Rentta: Een dag met de dierengarage en een dag met de dierenbouwers. De boeken zijn uitgegeven door Leopold.

Een dag met de dierengarage
Het is de grote dag voor Dex. Hij gaat de dieren-automonteurs helpen in zijn vaders garage. Ze moeten allerlei auto’s en vrachtwagens repareren. Dex leert heel veel en denkt dat hij wel snel Expert Monteur zal worden. Een dag vol kleine en grote ongelukjes, die eindigt op het strand.

Een dag met de dierenbouwers
De dierenbouwers hebben een nieuwe leerling: Ezel. Hij mag meehelpen bouwen aan het huis van de familie Pinguïn. Maar hij kan er nog niet zoveel van. Wordt Ezel toch een goede dierenbouwer? En komt het huis van de pinguïns op tijd af?

Mijn zoontje van 2 vindt beide boeken geweldig. Hij is een echte jongen die gek is op auto’s, gereedschap en bouwen. Deze combinatie met dieren maakt de boeken erg leerzaam. De illustraties zijn erg mooi en zitten vol humor.

Er zijn ook nog andere delen verschenen en deze willen wij ook zeker een keer lenen in de bibliotheek: Een dag met de dierendokters/dierenbrandweer/dierenpost/dierenvliegtuig



Reacties op: Kinderboeken: Sharon Rentta - de dierengarage/de dierenbouwers

Gerelateerd