Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Escober - Onder druk

op 24 juli 2016 door

Voor het lezen
Dit is het tweede deel van de Sil Maier trilogie. Het eerste deel vond ik redelijk goed maar het duurde even voordat ik in het verhaal zat.

Het verhaal
Sil Maier heeft zijn vriendin Susan Staal beloofd zich niet meer in te laten met criminele activiteiten. Maar zodra hun buurman Sven voor de deur staat dat zijn zoontje Thomas is ontvoerd, gaan Sil en Sven hem zoeken in Frankrijk.

De moeder van Susan is jaren geleden spoorloos verdwenen. Na het overlijden van haar vader ontdekt ze steeds meer over de verdwijningk van haar moeder en gaat ze op onderzoek uit.

Na het lezen
In het eerste deel, Onrust, had ik wat moeite om in het verhaal te komen. In dit tweede deel zijn Sil en Susan al bekende personages en hierdoor val je meteen in het verhaal. Ik vind dit deel ook prettiger lezen dan het vorige. Wel vind ik het over de top wat de hoofdpersonen meemaken, hierdoor word ik niet echt in het verhaal meegetrokken omdat het voor mij te onwerkelijk is.

Beoordeling
Onderdruk geef ik net als het eerste deel 3 sterren. Het boek heeft spanning maar heeft net niet genoeg om je op het puntje van je stoel te laten zitten. Toch is het een goed boek met uitgewerkte details.



Reacties op: Recensie: Escober - Onder druk

Gerelateerd