Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Escober - Ongenade

op 10 september 2016 door

Voor het lezen
Ongenade is het 3e deel van de Sil Maier trilogie. De vorige twee delen vond ik goed en ik hoop dat ik dit laatste deel een spannende ontknoping heeft.

Het verhaal
Sil Maier heeft zijn relatie met Susan Staal verbroken en hij gaat op zoek naar zijn verleden. Ondertussen wordt Susan ontvoerd door Vadim. Ze wordt vastgehouden in een bordeel. Sil heeft Vadims tweelingbroer vermoord en Vadim zint op wraak.

Politieagente Joyce neemt het niet zo nauw met de regels en ze gaat zelf op onderzoek uit na het zien van een ontvoeringsfoto van Susan. Ze gaat op zoek naar Sil en samen gaan ze proberen om Susan te bevrijden.

Na het lezen
Mijn verwachtingen zijn waar gemaakt, het laatste deel is het beste uit de trilogie. Veel meer spanning en het verhaal pakte me. Het boek was ook snel uitgelezen.

Dit deel is ook veel geloofwaardiger geschreven, dit kan echt gebeuren. De vorige delen vond ik soms over de top.

Het einde van het boek is razend spannend en opeens gaat het verhaal 3 maanden later verder. Heel erg jammer, want er ontbreken nog puzzelstukjes. Maar dat is denk ik ook de bedoeling.


Beoordeling
Dit boek vind ik 4 sterren waard.



Reacties op: Recensie: Escober - Ongenade

Gerelateerd