Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Esther Verhoef - Façade

op 21 juli 2019 door

Het verhaal
Iris van der Steen is gescheiden en woont samen met haar zoontje Levi. Levi logeert in de vakantie bij een vriendje en zij gaat alleen met de oldtimer naar haar moeder in Portugal. Aan het begin van de reis rijdt ze Mischa de Jong aan. Ze kent hem van de sportschool en hij is op weg naar Frankrijk. Ze besluit hem een lift te geven naar zijn bestemming. Maar dan loopt alles anders dan verwacht.

Beoordeling
Weer een top boek van Esther Verhoef, wat een knaller! Je ogen blijven maar over de pagina’s glijden, zonder het weg te kunnen leggen.

Het personage van Iris is perfect uitgewerkt, zodat je goed met haar meeleeft in alle gebeurtenissen. Je voelt haar emoties. Het verhaal is ook geschreven vanuit het perspectief van de dader, deze hoofdstukken zijn schuin geschreven dus erg herkenbaar.

Het slot was niet helemaal onverwacht maar heel erg spannend met een goede twist.

De titel past prima bij het verhaal, want veel personen doen zich anders voor dan zij werkelijk zijn. De cover is mooi vormgegeven.

5 sterren



Reacties op: Recensie: Esther Verhoef - Façade

Gerelateerd