Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Isa Maron - Eindspel

op 13 april 2018 door

Eindelijk is dit het laatste deel van ‘De Noordzeemoorden’ serie. Ik hoop dat dit boek antwoord gaat geven op alle onbeantwoorde vragen.

Het verhaal
Maud Mertens en Niels Bingsten hebben weer een nieuw moordonderzoek, namelijk de gruwelijke moorden op de twee bejaarden Bep en Ab. Deze moordzaak is niet hun hoofdzaak, want hun oude moordzaken zijn nog niet volledig afgerond.

Kyra Slagter komt steeds dichterbij de oplossing van het raadsel rondom haar verdwenen zus Sarina. Kyra krijgt zelfs een tijdelijk contract bij de recherche om in Londen een seriemoordenaar te verhoren, die alleen met haar wilt praten. Deze seriemoordenaar (dader van het onderzoek uit het boek Ritueel) heeft informatie over Sarina.

Beoordeling
Wat een geweldig laatste deel van de serie! Het liefst wilde ik het boek in één keer uitlezen, want ik zat op het puntje van mijn stoel. En wegleggen was eigenlijk geen optie, want het boek had mij in zijn greep. Het verhaal is gruwelijk en je krijgt het er benauwd van.

De nieuwe moordzaak op de bejaarden is maar bijzaak in dit boek en als lezer voel je je daar ook niet betrokken bij. Het gaat vooral om de vorige moordonderzoeken.

De titel ‘Eindspel’ is alleszeggend, het is de ontknoping en het einde van de serie dus een perfecte titel.

Deze vierdelige serie kan ik iedereen aanraden die van thrillers houdt. De boeken zijn razend spannend en details zijn gebruikt van erg actuele echte moordzaken. De boeken zijn echter niet los te lezen, want er loopt een rode draad door de boeken heen.

Ik ga de personages missen.

5 sterren, net zoals de vorige 3 delen!



Reacties op: Recensie: Isa Maron - Eindspel

Gerelateerd