Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Recensie: Marianne en Theo Hoogstraaten - Bloedlink

op 14 september 2017 door

Voor het lezen
Dit e-book heb ik gratis van Hebban ontvangen in het kader van de Nederlandse Thriller Tiendaagse 2017. Dus het wordt tijd om dit boek eens te gaan lezen.

Het verhaal
Julia en Vicky trekken een aantal maanden door Italië, totdat ze spoorloos verdwijnen. De families van de vrouwen zijn naar Italië afgereisd. Emilia, de zus van Julia, probeert te achterhalen wat er is gebeurd. Maar dit gaat niet zonder gevaar en wie kan zij vertrouwen?

Madeleine woont in Frankrijk in 1206. Ze is een genezeres. Haar man Guy komt zwaargewond terug van een kruisvaarderstocht. Hij heeft de zweetdoek van Christus meegenomen als relikwie. Wanneer Madeleine wordt beschuldigd van hekserij, moet ze vrezen voor haar leven.

Na het lezen
De twee verhaallijnen zijn totaal verschillend, maar het leest wel vlot in elkaar over. Het is spannend om te weten te komen hoe de twee verhaallijnen met elkaar verband houden. Tijdens het lezen van het verhaal over de middeleeuwen waan je je echt in deze tijd. De schrijvers hebben hiervoor goede research gedaan.

Het verhaal bevat veel onverwachte wendingen. Wel vind ik het verhaal bij sommige stukken wat vergezocht.

Ik wil zeker nog meer boeken van dit schrijversduo lezen. Bedankt Hebban!

Beoordeling
3 sterren



Reacties op: Recensie: Marianne en Theo Hoogstraaten - Bloedlink

Gerelateerd