Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwacht: Suzanne Vermeer - Super de luxe

op 09 april 2018 door

De zomereditie van Suzanne Vermeer komt er weer aan en wel op 24 april. Het boek heet ‘ Super de luxe’.

Suzanne Vermeer was een pseudoniem voor de schrijver Paul Goeken, maar hij is in 2011 overleden. Een andere schrijver heeft het pseudoniem overgenomen, maar helaas is niet bekend wie dat is. Het thema in de boeken is reizen en toerisme.

Ik heb al verschillende boeken gelezen van Suzanne Vermeer, dus deze zal ik zeker ook een keertje gaan lezen. Het boek zet ik nu op mijn Wil ik lezen lijst zetten.

Dit is de samenvatting van ‘Super de luxe’:
De Nederlandse vlogster Emma van Zomeren is aan de Franse Rivièra op vakantie als ze bevriend raakt met de Italiaanse tweeling Alessandro en Sofia Onesti. De twee telgen uit een steenrijke familie nodigen haar uit om mee naar Monaco te gaan, waar de Onesti's een penthouse hebben, en Emma neemt het aanbod met beide handen aan.

De dagen daarna brengt Emma door in ongekende luxe - diners in fantastische restaurant, party's op de duurste jachten en elke avond naar het casino. Maar als ze op een ochtend wakker wordt, blijkt het penthouse te zijn leeggehaald en is van Alessandro en Sofia geen spoor te bekennen. Emma gaat op onderzoek uit en doet enkele schokkende ontdekkingen over de tweeling, die de zaak alleen nog maar vreemder maken. Haar eigen leven komt hierbij op het spel te staan.



Reacties op: Verwacht: Suzanne Vermeer - Super de luxe

Gerelateerd