Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Verwacht: Tess Gerritsen - Ik weet een geheim

op 06 september 2017 door

Eindelijk komt er weer een nieuw boek uit van Tess Gerritsen. Naast de 11 boeken van de Rizzoli & Isles reeks, las ik ook de boeken: Alarmfase rood, Het spoor terug, Houdt de dief en Incendio. Ik vind haar een geweldige schrijfster.

Op 14 september komt Ik weet een geheim uit, het twaalfde deel uit de Rizzoli & Isles reeks. Zoals jullie wel begrijpen kan ik niet wachten, zeker niet na het lezen van deze samenvatting:

Rizzoli en Isles onderzoeken een van de meest bizarre moorden die ze ooit hebben gezien: een jonge vrouw ligt op haar bed, haar ogen uit hun kassen gehaald en in haar handen gelegd. Is het een hint naar de horrorfilms die de vrouw heeft gemaakt? Als er een tweede slachtoffer valt, weten Rizzoli en Isles dat ze snel moeten zijn. Vreemd genoeg is er iemand die denkt dat zijzelf de volgende is, want ze is op de hoogte van een geheim. Dat ze nooit aan iemand zal vertellen.



Reacties op: Verwacht: Tess Gerritsen - Ik weet een geheim

Gerelateerd