Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Die fijne, kleine, platte kaartjes

op 25 maart 2018 door

 

Zo, dat was een kort nachtje 

Nu kan ik zeggen dat dit kwam van de opwindingen omdat ik zo verwend werd met mijn verjaardag maar natuurlijk komt het door de zomertijd die vannacht in ging waardoor we een uurtje minder mochten slapen. Toch stond ik vanochtend lekker opgeruimd op, helemaal in mijn sas, terugdenkend aan de gezellige visite van gisteren. O ja, en ook op de prachtige cadeau's die ik kreeg.

 

 

      5d7200b13d1ed7b867b1dae5c673a48b.png

 
Dol op platte, kleine cadeautjes

Wederom kreeg ik veel fijne platte kaartjes waar ik helemaal blij van wordt. Mijn hart maakt telkens een sprongetje als ik weer de kleine afmeting zie van de verpakkingen. Dit jaar was het extra leuk dat alle verpakkingen ongeveer dezelfde afmeting hadden, ook de inhoud was iedere keer gelijkaardig maar het uiterlijk was toch telkens anders. De verjaarsvisite kwam van verschillende oorden en dus werd telkens een andere boekhandel uitgezocht om de cadeautjes te verpakken. De mooiste verpakkingen waren van de Bruna, van Boekhandel Dominicanen en van Boekhandel De Tribune. Maar ook de andere kaarten glommen van trots omdat ze mijn boekenkast mogen aanvullen.

      5d7200b13d1ed7b867b1dae5c673a48b.png

Net te laat?

Mijn verjaardag valt misschien net iets te laat. Deze boekenbonnen krijg ik over het algemeen als de Boekenweek al is afgelopen. Natuurlijk kan ik wachten met het aanschaffen van boeken tot ik deze bonnen gekregen heb maar dan loop ik het feestelijke moment van boeken aanschaffen in die fijne week mis. Ook wil ik natuurlijk het Boekenweekgeschenk en Boekenweekessay niet mis lopen. Tja, dan zit er niets anders op dan in die periode lekker boeken aan te schaffen en dan een week later met een berg boekenbonnen te zitten.

      5d7200b13d1ed7b867b1dae5c673a48b.png

Bookstore Day!

Natuurlijk heb ik al een goede bestemming voor een deel van die bonnen. Jaja, in gedachten heb ik ze al vier keer uitgegeven maar ik probeer er goed over na te denken en hol niet overhaast naar de boekhandel. Ik heb nog heel even de tij voordat een ander bijzonder boekevenement zich aandient. Jullie weten vast dat Bookstore Day over niet al te lange tijd weer gevierd gaat worden. Op 14 april is het weer zo ver. Ik heb mijn keuze al gemaakt, jullie ook?

  • De kant van Swann - Marcel Proust
  • Perfecte stilte - Thomas Verbogt
  • Mogelijk dat ik ook nog iets moois vind tussen de speciale dagdeals maar daar heb ik nu nog geen zicht op.

Mijn bonnen liggen klaar!

      5d7200b13d1ed7b867b1dae5c673a48b.png

Nog meer verwennerij?

 a81d96b2f50698a1a4dba9075861ba16.jpeg

Ja hoor, ik kreeg ook nog andere cadeaus. Van mijn zoon kreeg ik ook nog een cadeaukaart voor rustig middagje lezen onder het genot van een heerlijk kopje koffie met versnapering. Mijn zoon neem ik dan mee zodat we samen kunnen genieten van dit rustig plekje om te lezen. De laatste cadeaukaart is niet boek-gerelateerd: gewoon een bon om heerlijk buitenshuis te gaan eten met mijn gezin. Dat vind ik ook heel fijn.

Ik kan er weer een tegenaan!



Reacties op: Die fijne, kleine, platte kaartjes

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Marcel Proust

Marcel Proust

Marcel Proust (1871-1922) was een Franse romanschrijver, essayist en criticus. Z...

Thomas Verbogt

Thomas Verbogt

Thomas Verbogt (1952) schreef vele romans, verhalenbundels en toneelstukken. Bek...