Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

In de Stenen Hap

op 05 februari 2023 door

Welkom in de Stenen Hap

Het is mijn opzet om ook in 2023 gezellige leesprojecten te organiseren met boeken uit MIJN kast. Doordat jullie met mij samen lezen, lukt het me beter om me daadwerkelijk aan mijn voornemens te houden. Ik ben jullie dus nu al ongelooflijk dankbaar. Rond de eerste week van maart wil ik starten met de discussie over Stenen eten van Koen Caris.  Dat is niet zomaar een boek, dat is de Hebban Debuutprijs winnaar van 2022. Is dat ook iets voor jou?

Zoals gezegd wil ik boeken uit mijn kast lezen. Op de een of andere manier lukt dat deels wél en deels niet. Dit boek is pas in mijn kast terecht gekomen nadat we besloten om het samen te gaan lezen, ergens in de reacties bij een artikel op Hebban. Natuurlijk zorgde ik dat ik bliksemsnel dat ik het boek in 2022 kocht, hierdoor kan ik wel zeggen dat het vóór 2023 in mijn kast stond. Daar is van alles over te zeggen, maar ik tel het goed.

Er waren heel wat lezers die ook nieuwsgierig waren naar deze bekroonde roman maar dat is al een hele tijd geleden. Ik hoop dat de meesten zich hebben kunnen bedwingen tot nu, zodat we samen kunnen lezen. Of je het nu pas gaat lezen of al enkele maanden geleden gelezen hebt, dat maakt niet uit; je kunt sowieso meedoen met de discussie rondom Stenen eten als je dat leuk vindt. Ook als je het boek al veel eerder las, ben je van harte uitgenodigd om mee te doen met de discussie. 

Ben jij al bezig met lezen? Wil je graag meelezen? Laat het hieronder even weten. Zoals al vaker gezegd, ik vind het heerlijk als jullie meelezen want een betere stok achter de deur krijg ik niet. 

1e025391be59b1f690245444e3b1ec1a.png

 

Lees jij mee? 

Heb jij Stenen eten al klaar liggen of onlangs gelezen en wil je meedoen met dit leesproject? Of raak je zo enthousiast door deze oproep dat je het boek spontaan bij de bibliotheek ophaalt of bij de boekhandel bestelt? Laat het dan hieronder weten en vertel zo af en toe even hoe ver je bent met lezen.
Ik ben zelf nog niet gestart met lezen en zal waarschijnlijk vanaf 25 februari van start gaan en het boek openslaan. Ik wil natuurlijk op tijd klaar zijn voor de discussie die begin maart zal starten.

De discussie is niet verplicht, ook niet als je je eerder hebt aangemeld. Meedoen met dit leesproject moet leuk blijven. Als je vragen wilt overslaan of gewoon heel sporadisch iets wil beantwoorden, dan is dat ook goed. Stel je voor dat je dit boek al iets langer geleden las dan is dat ook een uitgelezen kans om mee te discussiëren. Bij vragen waarbij je de antwoorden niet meer omdat het zo lang geleden is dat je het boek las, zet je gewoon een joker in*



Reacties op: In de Stenen Hap

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Koen Caris

Koen Caris

Koen Caris (1988) is theater- en hoorspelschrijver. Hij schreef voor onder ander...