Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Help, ik 'moest' mee naar de Kringloop

op 03 juni 2017 door

We hadden een kast. Een hele mooie kast. Onderop 4 deurtjes met planken en heel veel bergruimte en bovenop een opzetstuk met glazen deuren en grote planken. Een hele mooie boekenkast.

Maar ja, dat was 'hadden', want de zijkanten gingen bol staan en dat kwam niet meer goed. De leverancier heeft ons een jaar aan het lijntje gehouden, en toen de kast maar opgehaald. Nu hebben we beneden in de woonkamer een grote witte wand en boven op mijn werkkamer een doolhof aan boeken.

We zijn dus op zoek naar een nieuwe kast (of een tweede handsie, die kunnen heel leuk opgeknapt worden). En zo kwam het dus dat ik mee 'moest' naar de kringloop. Nu was dit een andere winkel dan mijn 'gewone' kringloop (waar ik 'toevallig' ook nog wat boeken had gevonden afgelopen week...)

Een hele grote zaak, braaf de 'looproute' gevolgd (ja echt!) en de meest verschrikkelijke dingen voorbij gelopen, getwijfeld bij een paar andere gedrochten, staan likkebaarden bij een secretaire, deze toch niet goed genoeg bevonden en via de vele glazen, dvd spelers, computerschermen kwamen we onvermijdelijk uit bij de: boeken (aaah, heerlijk).

Gelukkig vindt mijn man het ook leuk om te struinen tussen de boeken en zo hebben we alle kasten door kunnen lopen. Hij vond wat en ik vond wat, en een paar euro armer, maar zielsgelukkig konden we weer naar huis.

Het doolhof boeken is weer wat groter, de grote witte wand is nog steeds hetzelfde...

En wat ik heb uitgekozen?

Twee leuke graphic novels van Pa Pinkelman en Tante Pollewop en een boekje van Mensje van Keulen: Schoppenvrouw, een boek van David Nichols: Heftig en een fantasy: Pupil van Julie Kagawa.

d3b38a1c5927bc975c15cbd53d56af9c.jpg

e3e595be3f42c19f92fc7fb5fde6cdef.jpg



Reacties op: Help, ik 'moest' mee naar de Kringloop

Meer informatie

Gerelateerd