Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Leesdatboeknueindelijkeensuit #4 Zilveren zicht

op 28 november 2018 door

Mijn persoonlijke challenge voor 2018 is om die boeken waar ik eens zo dapper in begon, nu eindelijk eens uit te lezen. Elke maand 1, deze maand (april) boek nr 4.

Nog niet zo'n eenvoudige opgave, want waarom wordt een boek niet uitgelezen? Daar is dan toch iets mis mee. Want over het algemeen lees ik alles uit, draak van een boek of niet, een boek moet uit.
En ondanks dat goede voornemen heb ik een aantal boeken op mijn virtuele Hebban leesplankje staan "Eens begonnen, maar niet uit".

9615c3b1dc1bd1e855d5295923231cc3.jpg

Ik heb mezelf met deze challenge behoorlijk in de problemen geholpen. Het leek heel erg leuk en nuttig, maar ik moet schipperen met mijn leestijd. Waarom zou ik dan ook nog die boeken oppakken die ik eerder niet uit kreeg?
Als ik in het lijstje kijk met halve boeken is er ook niet een waarvan ik denk: O ja leuk, die ga ik nu dan uitlezen. Hoe maak ik dan voor deze maand de keuze? 

Na het doornemen van het lijstje heb ik toch een keuze gemaakt. Het is dan wel een dik boek, maar wel een waarvan ik weet dat ik het met plezier ga lezen. Het is Ziveren zicht van Anne Bishop. Het is het derde deel in de Anderen serie. Een serie (love it or hate it), waar eigenlijk niet zo heel veel gebeurt, maar wel heel leuk is om te lezen. Dieren in menselijke gedaantes en een speciaal meisje dat een brug vormt tussen de mensen en de Anderen. Dat het evenwicht tussen beide groepen op scherp staat, zorgt voor onrust. Ik ben eigenlijk wel nieuwsgierig hoe dit verder gaat. Waarom ik het niet heb uitgelezen? Puur tijdgebrek. Het boek gaat nu op de stapel voor deze maand.

30-4-2018

Challenge: mislukt

Ik had er gewoon geen tijd voor. Er waren andere boeken met deadlines die belangrijker waren dan mijn persoonlijke challenge. Ik heb drie hoofdstukken gelezen, reuze leuk, maar ik kwam gewoon tijd tekort om verder te lezen.
Dit boek schuif ik dan ook door naar mei.

Mei: geen tijd
Juni: geen tijd
Juli: geen tijd en ik denk ook geen zin meer
Augustus, september, oktober.... niets, maar in november pakte ik het eindelijk weer op en las het vrij snel uit.

27-11-2018

Het is uit, maar het boek was redelijk langdradig. Het verrassende van de eerste twee delen was weg en het werd nogal politiek. Met een bloederig opstootje is er nu wel een kantelpunt. Misschien wordt deel vier weer interessanter.

In de blog over de challenge lees je er meer over.

Challenge #weluit is mislukt, maar ik zal ook in 2019 af en toe een niet uitgelezen boek wel uitlezen... denk ik



Reacties op: Leesdatboeknueindelijkeensuit #4 Zilveren zicht

Meer informatie

Gerelateerd

Over

Anne Bishop

Anne Bishop

Anne Bishop is een Amerikaanse fantasy schrijfster, die bekend werd door de seri...