Boekenblog

Erotischboek populair!

Erotischboek populair!

Erotische boeken lezen is immens populair. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het genre erotiek staat met stip op de eerste plaats qua verkochte boeken en omzet ($ 1,44 miljard). Het op één na populairste genre is mysterie en misdaadromans, met een omzet van 728 miljoen dollar. Vrouwelijke auteurs melden zich gelukkig steeds nadrukkelijker op het erotische schrijfpodium. De immense populariteit van het lezen van een erotisch boek is makkelijk te verklaren, Sinds een paar jaar is het taboe rond erotische boeken te lezen duidelijk afgenomen. Lezers durven er veel vaker voor uit te komen dat ze graag erotische boeken of thrillers lezen.
Echter het schrijven van erotische boeken door vrouwen, ja daar ligt nog een uitdaging. Hier moeten wij vrouwen nog de stoute schoenen aantrekken en een paar stappen maken.

Dat op zich is niet zo verwonderlijk; Het schrijven van erotische (thrillers) boeken is al heel lang een passie en het domein vooral van de mannelijke auteur. Lezers boeien en verrassen met hun erotische fantasieën beschouwen zij als een heerlijke uitdaging. Data laatste geldt overigens ook voor ons vrouwen, dat eerste daar voelen veel vrouwen zich toch nog vaak geremd. Sociale conventies beïnvloeden noch vaak de"vrijheid" van het handelen en denken.

In deze boekenblog wil ik iedereen uitnodigen een visie te geven over het fenomeen schrijven, uitgeven en lezen van erotische boeken.

Grace Marbot

Bekijk de website

Uitgelichte berichten

Erotische boek immens populair

07 april 2019

Erotische boeken lezen is immens populair. Niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Het genre erotiek staat met stip op de eerste plaats qua verkochte boeken en omzet ($ 1,44 miljard). Het op één...

Eerdere berichten


Wij horen bij Erotischboek populair!

 

Gesponsorde boeken