Meer dan 4,0 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Zwerfboekendag

op 13 januari 2016 door

Dat is het vandaag. Wat doe je dan? Je geeft je gelezen boeken een nieuw leven als zwerfboek. Gewoon uitzetten in het openbaar. Wat is er nou leuker om zomaar een boek te vinden dat je mee mag nemen. Waar? Verpakt in het park op een bankje, in een clulblokaal, in de buurtsoos, in een medische wachtruimte, bij de bushalte, in de trein, op je werk. Het kan overal! Plak er een sticker op met de tekst "zwerfboek, neem mij mee" of maak er een blinddate boek van en pak hem in. De vinder is altijd blij verrast. Zomaar gratis een boek.

Ben jij zo'n vinder? Lees je al veel of misschien is dit wel weer een nieuwe start in deze hobby. Ga met jezelf een uitdaging aan 2016! Lees zoveel boeken als je wilt. Dat kan online met nog meer lezers. Meld je aan, eerst een gratis account aanmaken, bij de Hebban Reading Challenge. Stel jezelf een haalbaar doel. Elk boek dat je in 2016 uitleest en op ‘Gelezen’ zet, telt mee voor je Reading Challenge. Kijk ook hoe het de andere lezers vergaat. En vier na ieder boek een klein feestje, elk boek brengt je dichter bij je doel. Op de Hebban Challenge page staan leessuggesties in vijftig categorieën. Vink ze allemaal af. Download de lijst hier. Je kunt de lijst ook online afvinken.

Heb je geen zin om een boek van een categorie te lezen dan kun je een joker inzetten. Een van die jokers is; lees een boek uit een minibieb. Hier vind je de minibiebs die actief meedoen aan de reading challenge. Kom langs bij Est'hers Little Free Library in Riethoven, Brabant om een boek uit te zoeken. De boekenlijst staat onderaan deze pagina.Hebban reading challenge: er zijn 2636 lezers die voorgenomen hebben om 116.584 boeken te lezen; waarvan er 887 gelezen zijn.  


Lees meer over de zwerfboekendag op;
het blog van margje.nu
twitter


Reacties op: Zwerfboekendag

Meer informatie

Lijsten

Boeken in Elfl

op 02 januari 2016 door Est'hers Little Free Library 27 boeken 2 volgers 0 reacties
Gesponsorde boeken