Advertentie

Boeken voor bestellen of toch niet

op 21 april 2018 door

Agelopen week was ik getuigen van een zeer interessante discussie in de Standaard Boekhandel waar ik regelmatig even binnenspring. De klant voor me aan de kassa had namelijk een boek een aantal maanden voor verschijning online voor bestelt en blijkbaar betaald zelfs.

Maar na verschijning bleek het boek in prijs gestegen te zijn en er werd de klant vriendelijk verzocht om het verschil bij te passen die dit luidkeels weigerde wat denk ik wel een beetje te verwachte viel.

De discussie laaide ondertussen verder op zo erg zelf dat de winkelverrandwoordelijke tussenbeide moest komen. Deze gaf de klant natuurlijk gelijk en legde uit aan de kassierster maar ook een beetje te luid zodat een paar mensen het kouden verstaan.

De prijs die werd gegeven bij het plaatsen van de bestelling is de prijs die de klant uiteindelijk betaald ook al word de prijs later aangepast.

Ik dacht toen bij mezelf hé goede tip aangezien ik een tijdje met het idee speelde om de nieuwe Amos Decker van David Baldacci die in Mei uitkomt voor te bestellen, en dat is nou net wat ik afgelopen woensdag gedaan heb en zo is mijn eerste boek die ik koop voor verschijning dus echt een feit.

Wat zijn jullie ervaringen in deze kwestie en bestellen jullie ook vaak boeken voor verschijning?Reacties op: Boeken voor bestellen of toch niet

Meer informatie

Gerelateerd

Over

David Baldacci

David Baldacci

David Baldacci (1960) studeerde politicologie aan de Virginia Commonwealth Unive...